0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

IDÉN 10 ÉVES A LONG LASHES

10 évvel ezelőtt az elsők között hoztunk létre olyan műszempilla építéssel kapcsolatos termékportfóliót, mellyel egy szempillaépítő a szalonnyitástól a sikeres munkavégzésig eljuthat. A Long Lashes márka neve napjainkban összeforrt a széles termékkínálat, színvonalas oktatási rendszer, versenyképes ár, és az innovatív termékek fogalmával. 10 éves évfordulónkat egész évben ünnepeljük akciókkal, nyereményjátékokkal, különleges ajánlatokkal, extra tartalmakkal és limitált kiadású termékekkel! Köszönjük, hogy 10 éve bizalmat szavaztok a termékeinknek! Ünnepeljünk együtt egész évben!

IDÉN 10 ÉVES A LONG LASHES

A márka, amelyik beírta magát a pillaépítés történelemkönyvébe

·         Az elsők között hoztunk létre olyan termékkínálatot, mellyel egy szempillaépítő a szalonnyitástól a sikeres munkavégzésig eljuthat.

·         Nagykereskedelmi rendszerünkön keresztül az elsőként tettük országosan elérhetővé a pillaépítő termékeket.

·         Az elsők között kínáltunk országosan elérhető tanfolyamokat nagykereskedelmi partnereinknél és a World of Beauty szépségturnén.

·         Elsőként indítottunk Szépségtanácsadó képzést, ahol a résztvevők hivatalos szakmaként sajátíthatták el a pillaépítést.

·         Az elsők között rendeztünk országos versenyt szempilla építőknek, hogy megmérethessék magukat a legjobbak között és ezt az eseményt már négyszer is megrendeztük.

·         Országos oktatási rendszerével olyan lehetőséget kínál a tanulni vágyóknak, mellyel nem csak piacképessé tudják tenni tudásukat, hanem állandó továbbképzések révén a szakma élvonalához tartozhatnak.

A márka, amit szinte mindenki ismer és számon tart

Szinte nincs olyan pillás Magyarországon, aki legalább egyszer ne dolgozott volna már a márka valamely termékével. Ne próbálta volna ki azt, vagy éppen ne tette volna le voksát mellette egy életre, használva azt a mindennapos munka során. A Long Lashes ismertsége nem meglepő, hiszen az elmúlt években mutatott aktivitás révén az ország majdnem minden szegletébe és majdnem minden pillásához eljuthatott. Mindezt olyan előremutató innovációkkal a képzés és kereskedelem területén, melyek egyértelműen az élvonalba helyezték.

 

10 éve Long Lashes

10. szülinapunk alkalmából egész évben kihagyhatatlan ajánlatokkal szeretnénk kedveskedni Nektek. Hogy pontosan mire számíthattok, az legyen titok! Mindenesetre itt egy kis ízelítő a repertoárból:

·         szülinapi akciós ajánlatok

·         nyereményjátékok

·         szülinapi limitált kiadású termékek

·         extra videós és blog tartalmak

·         ajándék termékek

·         különleges ajánlatok

Tarts velünk és ünnepelj együtt egész évben a Long Lashes-al!

Logo