0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Szűrés

Ár
0 Ft
6 499 Ft
Kategóriák
Méret
Hosszúság
Íveltség
Típus
1 találat
1 találat
Hírek
Long Lashes Lash Artist 2020

Itt az idő, hogy megmérettesd magad ezúttal online a szakma kiválóságai előtt!  

Készíts összesen 4db csukott és nyitott szemes jó minőségű képet a munkádról és vidd haza az értékes nyereményeink egyikét, amelyből a közönség kedvence sem marad ki! 

Maximalizáld a szempilla szettjeid tartósságát!

Veled is előfordult már, hogy vendéged nagyon hiányos szempillával érkezett egy 2-3 hetes töltésre? Elég bosszantó tud lenni, amikor ilyenkor gyakorlatilag új szettet kell építened, hosszú távon pedig elégedetlen vendégekhez vezethet, ha nem orvosolod ezt a problémát.

Szerezz be mindent egy helyről! Bővült a LongLashes.hu termékkínálata!

A szempillaépítésen kívül más szolgáltatást is végzel? Mostantól a longlashes.hu-n is megtalálod azokat a termékeket, amelyekre szükséged lehet!

SZEMPILLA TERVEZÉS FELSŐFOKON - CICÁS SZEMEK

A szempillaépítés megkezdése előtt diagnosztizálnunk kell vendégünk szempilla állományát. Kiválasztjuk a megfelelő hosszúságú, íveltségű szempillákat és megtervezzük a szemhez leginkább illő formát. A következőkben az egyik legkedveltebb, cicás szemforma helyes megtervezését vesszük górcső alá.

ALLERGIA VAGY IRRITÁCIÓ- MIT TEGYEK? 1.RÉSZ

Az épített szempillasor sok hölgy számára könnyíti meg a mindennapi készülődést.

Előnyeit hosszan taglalhatnánk, mégis előfordulhat, hogy mindez rémálommá válik, ha a vendégünknél a szempillaépítést követő 24-48 órában allergiás reakció lép fel.

Logo