0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
1 találat
1 találat
Hírek
Long Lashes Szemalátét kisokos

A műszempilla építés alapelvei közé tartozik az, hogy professzionális munkát kizárólagos profi anyagokkal és eszközökkel érhetsz el. A termékek és preferenciák folyamatos változása miatt azonban könnyű elveszi az egyes termék kategóriák útvesztőjében. Így van ez a szemalátétekkel kapcsolatban is. Ha szeretnél eligazodni a szemalátétek világában, akkor tarts velünk és ismerd meg az egyes típusok előnyeit és megfelelő használatukat.

Ismerd meg Kiss Daniellát a Long Lashes arcát!

Mostantól a gyönyörű Kiss Daniella szépségkirálynő képviseli a márkánkat!

Long Lashes Classic & Art Online szempilla verseny 2021

Itt az ideje, hogy újra megmérettesd magad és bizonyítsd, hogy ott a helyed a legjobb szempilla stylistok között! Jelentkezz és vegyél részt a Long Lashes őszi Classic & Art on line versenyén, mellyel nem csak összemérheted tudásod a szakma legjobbjaival, de egy csapásra az élvonalba is kerülhetsz!

ÚJ Long Lashes workshopok!

Légy a műszempilla építés mestere! Frissítsd és tökéletesítsd tudásod a Long Lashes új workshopjain, és ismerd meg a Long Lashes termékek innovatív és színes világát. 5 féle workshopot alkottunk meg, olyan szempilla stylistok számára, akik szeretnének folyamatosan fejlődni és szeretnének a legjobbá válni szakmájukban.

Ismerd meg az Új Long Lashes Luxury Volume Mink szempilla kollekciót!

Megalkottuk a legmagasabb minőségű Mink szempillákat melyek 100% prémium szintetikus Mink szálakból készülnek! A természetes szempilla szálakhoz legjobban hasonlító Mink szempillákkal, igazi luxushatást érhetsz el. A szálak nagyon finomak, puhák és selymesek emellett ultra könnyűek és megnövelt tartóssággal rendelkeznek. A Mink szálak minimálisan verik vissza a fényt, így az elkészült szempilla szetted nem teljesen matt, azonban matt hatásúvá válik. Használatával a klasszikus szempilla szettek szépségét is kiemelheted azonban előnyeit leginkább a duplázott és volume szettek elkészítésénél élvezheted. A Long Lashes Luxury Volume Mink szempillák kézzel és géppel készülnek és minden egyes tálca kétfázisú minőségellenőrzésen megy keresztül, mire hozzád kerül!

Logo