0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Szűrés

Ár
0 Ft
80 628 Ft
Kategóriák
Szín
Hírek
Long Lashes Lash Artist 2020

Itt az idő, hogy megmérettesd magad ezúttal online a szakma kiválóságai előtt!  

Készíts összesen 4db csukott és nyitott szemes jó minőségű képet a munkádról és vidd haza az értékes nyereményeink egyikét, amelyből a közönség kedvence sem marad ki! 

Szerezz be mindent egy helyről! Bővült a LongLashes.hu termékkínálata!

A szempillaépítésen kívül más szolgáltatást is végzel? Mostantól a longlashes.hu-n is megtalálod azokat a termékeket, amelyekre szükséged lehet!

SZEMPILLA TERVEZÉS FELSŐFOKON - CICÁS SZEMEK

A szempillaépítés megkezdése előtt diagnosztizálnunk kell vendégünk szempilla állományát. Kiválasztjuk a megfelelő hosszúságú, íveltségű szempillákat és megtervezzük a szemhez leginkább illő formát. A következőkben az egyik legkedveltebb, cicás szemforma helyes megtervezését vesszük górcső alá.

Flat és Super Flat pillák a tökéletes 1D Klasszikus technikához

A klasszikus 1D technika a szempilla építés művészetének alapja. Sokáig az 1D technika készítésében merült ki a szakma, hiszen mi is és a vendégeink is imádtuk. Hogy miért? A természetes hatása miatt! 1D klasszikus technika készítésekor nem tudjuk tökéletesen korrigálni a szempillasor ’szépséghibáit’, esetleges asszimetriáit azonban egy nagyon természetes, lágy hangsúlyt adhatunk a szemeknek, megkönnyítve vendégeink mindennapjait. Magyarországon elsőként tökéletesítettünk az 1D szempillaépítést a Flat és Super Flat pillák forgalmazásával, amelyek előnyeiről és forradalmi tulajdonságairól olvashatsz most.

MEGÉRKEZETT A LONG LASHES SUPERBONDER!

A szempillaépítés utáni 24-48 óra kritikus a tartósság szempontjából. Vendéged részéről nagyfokú elővigyázatosságot igényel, hogy ne érje nedvesség az elkészült pillasort. Ilyenkor kerülni kell a szauna/szolárium használatot, túlzott izzadással járó tevékenységeket illetve arcmosás is csak nedves kendővel ajánlott.

Logo