0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
1 találat
1 találat
Hírek
Long Lashes LASH PRO CHAMPIONSHIP 2023

Itt az idő, hogy újra megmérettesd magad és bizonyítsd, hogy ott a helyed a legjobb szempilla stylistok között! Jelentkezz és vegyél részt a Long Lashes LASH PRO CHAMPIONSHIP 2023 online szempilla versenyen, mellyel nem csak összemérheted tudásod a szakma legjobbjaival, de egy csapásra az élvonalba is kerülhetsz!

XMAS SPECIAL AJÁNLATOK – ZSEBELD BE AZ AJÁNDÉKOKAT!

A karácsonyi időszakra két különleges ajánlattal készültünk, melynek keretein belül pihe-puha Long Lashes takarót vagy csúcsminőségű Long Lashes Pro memóriahabos szempillás párát vihetsz haza ajándékba! 

JOY-NAPOK A LONGLASHES.HU-N!

Töltsd fel készleteidet és készülj fel az év végi hajrára hatalmas kedvezménnyel a JOY-napok keretein belül! November 10-13.-ig az LL202202JOY kuponkód felhasználásával a longlashes.hu teljes kínálatából -20% kedvezményben részesülsz! 

10 napon át ingyenes szállítás a longlashes.hu-n!

10. születésnapunk alkalmából 10 napon át ingyenes szállítást biztosítunk Magyarország területén, minden minimum bruttó 10.000 Ft-ot meghaladó rendeléshez a SZALL10 kuponkód használatával! Böngéssz, válogasd össze kedvenc termékeidet és válaszd a kényelmes és ingyenes házhozszállítás lehetőségét! 

10 napig 10% kedvezményt adunk minden tálcás műszempilla árából!

10. szülinapunk alkalmából, 10 napon keresztül minden teljes árú Long Lashes szempilla árából -10% kedvezményben részesülsz!

Logo