0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Minden, ami pillaépítés

A Long Lashes márka neve napjainkban összeforrt a széles termékkínálat, versenyképes ár, és az innovatív termékek fogalmával. Országos lefedettségével és elérhetőségével a piacvezetők közé tartozik és termékportfóliójában minden megtalálható, ami egy pillás vállalkozás elindításához, működtetéséhez és sikeressé tételéhez szükséges. Országos oktatási rendszerével olyan lehetőséget kínál a tanulni vágyóknak, mellyel nem csak piacképessé tudják tenni tudásukat, hanem állandó továbbképzések révén a szakma élvonalához tartozhatnak.

A márka, amit szinte mindenki ismer és számontart

Szinte nincs olyan pillás Magyarországon, aki legalább egyszer ne dolgozott volna már a márka valamely termékével. Ne próbálta volna ki azt, vagy éppen ne tette volna le voksát mellette egy életre, használva azt a mindennapos munka során. A Long Lashes ismertsége nem meglepő, hiszen az elmúlt években mutatott aktivitás révén az ország majdnem minden szegletébe és majdnem minden pillásához eljuthatott. Mindezt olyan előremutató innovációkkal a képzés és kereskedelem területén, melyek egyértelműen az élvonalba helyezték.

A márka, amelyik beírta magát a pillaépítés történelemkönyvébe

  • Az elsők között hoztunk létre olyan termékkínálatot, mellyel egy szempillaépítő a szalonnyitástól a sikeres munkavégzésig eljuthat.
  • Nagykereskedelmi rendszerünkön keresztül az elsőként tettük országosan elérhetővé a pillaépítő termékeket.
  • Az elsők között kínáltunk országosan elérhető tanfolyamokat nagykereskedelmi partnereinknél és a World of Beauty szépségturnén.
  • Elsőként indítottunk Szépségtanácsadó képzést, ahol a résztvevők hivatalos szakmaként sajátíthatták el a pillaépítést.
  • Az elsők között rendeztünk országos versenyt szempilla építőknek, hogy megmérethessék magukat a legjobbak között és ezt az eseményt már négyszer is megrendeztük.

Alveola, mely egyet jelent a minőségi garanciával

A Long Lashes márka mögött a piac egyik meghatározó kereskedelmi szereplője az Alveola Kft. áll. A cég neve garanciát jelent a sikerre és egyet jelent a minőséggel. Számos nemzetközi márka exkluzív kereskedelmi jogát tudhatja magáénak és sikerrel indított útjára több saját gyártású termékcsaládot is, melyek közül az egyik legismertebb a Solanie.

A Long Lashes alapanyagai és eszközei a világ legnagyobb gyártóitól kerülnek beszerzésre és szigorú minőségellenőrzési rendszeren keresztül az Alveola és exkluzív nagykereskedelmi partnereink polcaira.
Amit kínálunk:

  • Csúcsminőségű anyagok és eszközök
  • Versenyképes árak
  • Folyamatosan bővülő és megújuló választék
  • Színvonalas oktatás, professzionális oktatók
  • Az aktuális trendek folyamatos követése


Folyamatosan megújuló termékekkel, és speciális ajánlatainkkal segítjük kozmetikusaink és szempilla dizájnereink munkáját, továbbá tanfolyamainkon a legnagyobb hangsúlyt a gyakorlatra helyezzünk, hogy a nálunk képzett szakemberek magabiztosan és színvonalasan végezhessék munkájukat, így a későbbiekbe vendégeik maximális elégedettséggel térhessenek vissza, szakembereink pedig újra-és újra a Long Lashes termékeit válasszák a mindennapi munkák során.

Logo