0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
58 találat
58 találat
Hírek
ÚJ! Nano gyémántporral bevont szempillaépítő csipeszek

A gyémánt az egyik legjelentősebb ásvány, drágakő. Ezt fizikai és kémiai tulajdonságainak köszönheti, hiszen a harmadik legkeményebb természetben előforduló ásvány, így nem csoda hogy a szépségipar is elkezdte hasznosítani rendkívüli tulajdonságainak előnyeit.

Ellenőrző lista a műszempilla ragasztó tartósságához

A kedvenc szempilla ragasztód nem elég tartós? Nem biztos, hogy ilyenkor ragasztó csere a megoldás. Ha vendégeid már a 2-3 hetes töltésre is meglehetősen hiányos szettel érkeznek, az nem csak neked jelent plusz munkát, de akár vendégeid elégedetlenségéhez is vezethet. A következő ellenőrző lista segítségével megtalálhatod és kijavíthatod hiányosságaidat a műszempilla ragasztók használata terén. 

150.000Ft összdíjazású hírlevél feliratkozós játék a www.longlashes.hu-n!

Szeretnél elsőként értesülni akcióinkról és újdonságainkról? Iratkozz fel hírlevelünkre 2021.05.02-ig és nyerd meg vásárlási utalványaink egyikét! Feliratkozói adatbázisunkból 2021.05.03. napján 3 szerencsés nyertest sorsolunk, akiket  1-1  50.000Ft értékű Long Lashes vásárlási utalvánnyal ajándékozunk meg! 

ÚJDONSÁG – Long Lashes ragasztó rázó készülék

A kicseppentés előtt minden esetben alaposan fel kell rázni a szempilla ragasztót. A műszempilla ragasztók összetevőnek tökéletesen elegyedniük kell ahhoz, hogy megfelelő állagú és tapadási tulajdonságú anyagot tudjunk használni az applikálás során.

Megnyitottunk a jelentkezést a Long Lashes Lash Artist 2020 kupára! Jelentkezz MOST!


Itt az idő, hogy megmérettesd magad ezúttal online a szakma kiválóságai előtt!  

Készíts összesen 4db csukott és nyitott szemes jó minőségű képet a munkádról és vidd haza az értékes nyereményeink egyikét, amelyből a közönség kedvence sem marad ki!

Jelentkezz, és légy Te 2020 Lash Artistja!

Logo