0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
63 találat
63 találat
Hírek
10 napon át ingyenes szállítás a longlashes.hu-n!

10. születésnapunk alkalmából 10 napon át ingyenes szállítást biztosítunk Magyarország területén, minden minimum bruttó 10.000 Ft-ot meghaladó rendeléshez a SZALL10 kuponkód használatával! Böngéssz, válogasd össze kedvenc termékeidet és válaszd a kényelmes és ingyenes házhozszállítás lehetőségét! 

Játssz velünk most is az instagrammon!

Játssz velünk és nyerd meg a 10 db 10.000 Ft értékű Long Lashes vásárlási utalvány egyikét!

Vásárolj  20% kedvezménnyel Nőnapon a longlashes.hu-n!

Szerezd be a kedvenc Long Lashes termékeidet 20% kedvezménnyel egész nap! A kedvezmény érvényesítéséhez, fizetéskor használd a NONAP22 kuponkódot!

Év végi ajándékeső - Minden tálca pilla mellé ajándék

Mint minden év végén idén is elhoztuk Nektek a legbombasztikusabb ajánlatokat! Elkezdődött a Long Lashes év végi ajándékeső! 

Long Lashes Szemalátét kisokos

A műszempilla építés alapelvei közé tartozik az, hogy professzionális munkát kizárólagos profi anyagokkal és eszközökkel érhetsz el. A termékek és preferenciák folyamatos változása miatt azonban könnyű elveszi az egyes termék kategóriák útvesztőjében. Így van ez a szemalátétekkel kapcsolatban is. Ha szeretnél eligazodni a szemalátétek világában, akkor tarts velünk és ismerd meg az egyes típusok előnyeit és megfelelő használatukat.

Logo