0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Szűrés

Ár
0 Ft
11 999 Ft
Kategóriák
Hírek
Megnyitottunk a jelentkezést a Long Lashes Lash Artist 2020 kupára! Jelentkezz MOST!


Itt az idő, hogy megmérettesd magad ezúttal online a szakma kiválóságai előtt!  

Készíts összesen 4db csukott és nyitott szemes jó minőségű képet a munkádról és vidd haza az értékes nyereményeink egyikét, amelyből a közönség kedvence sem marad ki!

Jelentkezz, és légy Te 2020 Lash Artistja!

Maximalizáld a szempilla szettjeid tartósságát!

Veled is előfordult már, hogy vendéged nagyon hiányos szempillával érkezett egy 2-3 hetes töltésre? Elég bosszantó tud lenni, amikor ilyenkor gyakorlatilag új szettet kell építened, hosszú távon pedig elégedetlen vendégekhez vezethet, ha nem orvosolod ezt a problémát.

Szerezz be mindent egy helyről! Bővült a LongLashes.hu termékkínálata!

A szempillaépítésen kívül más szolgáltatást is végzel? Mostantól a longlashes.hu-n is megtalálod azokat a termékeket, amelyekre szükséged lehet!

Véleményedet most értékes ajándékokkal jutalmazzuk, töltsd ki Long Lashes kérdőívünket

Kérjük szánj 5 percet on-line kérdőívünk kitöltésére és mondd el véleményed termékmárkánkról. Oszd meg saját tapasztalataid és észrevételeid, hogy továbbra is megfelelő minőségű és árú termékekkel jutalmazhassunk meg.

Csatlakozz hozzánk! A Long Lashes oktatókat és márkanagyköveteket keres!

Szereted a Long Lashes termékeit? Szívesen részesülnél állandó kedvezményekben? Szeretnél megjelenni magazinunkban, social media felületeinken illetve weboldalunkon? Esetleg oktatói ambíciókkal is rendelkezel? Csatlakozz folyamatosan fejlődő és megújuló márkánkhoz, légy egy profi csapat tagja!

Logo