0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Lehet-e szempillát festeni vagy dauerolni, ha a vendég 3D pillákat visel?
Ezeket a kezeléseket még a szempilla hosszabbítás előtt a természetes pillákon ajánlott elvégezni. 

tartós szempillafestés: 24 órával a pillahosszabbítás előtt ajánlatos
dauer : 48 órával a pillahosszabbítás előtt ajánlatos
Az elemes szempilla göndörítőt közvetlenül az applikálás előtt is használhatjuk.

Mennyi időt vesz igénybe a szempilla hosszabbítás? Hogyan kalkuláljak az időmmel?
A szempilla hosszabbítás a kezdetekkor akár 3-5 órát is igénybe vehet. Szorgalmas gyakorlás után ez az idő lerövidül és kb. 1,5 óra alatt elkészülhet a teljes pillasor, 1D Klasszik szett elkészítése esetében. Egy Duplázott illetve Volume szett elkészítése általában 2-3 órát vesz igénybe.

Mit ajánlhatunk a vendégnek otthoni ápolásra?
Otthonra ajánlott a Long Lashes Proteines szemfesték lemosó, vagy a Szempillatisztító hab, mely olajmentes ezért nem befolyásolja a ragasztó tartósságát, de hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és a sminket. A szempillatövek nem megfelelő tisztítása súlyos szembetegségekhez vezethet. (pl. demodex atka)

Szabad-e spirálozni a műszempillákat?
Spirálozni nem ajánlott. Vízálló spirál használata pedig egyenesen tilos.

Milyen arclemosó kozmetikumok használhatók műszempilla viselésekor?
Bármilyen, de a szemfesték lemosásra kizárólag olajmentes termék használható, mert az olajos termékek képesek roncsolni a ragasztó által kialakított kötéseket, ami a szempillák kihullásához vezet. A szemkörnyéket is óvatosan ápoljuk. A túl zsíros krémek, ha közel kerülnek a szempillák tövéhez hasonló problémát okoznak.

Járhatok uszodába, szaunába, sportolni?
A pillák viselésekor minden sport tevékenység megengedett, arra kell csupán figyelni,hogy a szempilla applikációt követően 24-48 óráig kerüljük a szaunát és az uszodát. Ezen idő letelte után azonban semmi nem tiltott. 

Mennyi időnként kell töltetni?
A töltés ideje nem határozható meg mindenkinél egységesen, mert a szempilla vesztés egyéni adottságok függvénye. Átlagosan elmondható, hogy kb. 2,5-3 hetente ajánlott tölteni, mert ilyenkor még nem szembetűnőek a hiányok.

Miért kell ilyen sűrűn töltetni?
A töltést azért nem érdemes nagyon hosszan húzni, mert ha nagyon sok pilla hullik ki az nem esztétikus látvány és a töltést is megnehezíti.

Mennyire irritálja a ragasztó a szemet, nem leszek allergiás rá?
Fontos megállapítani, hogy a ragasztó szakszerű applikálás esetén nem érintkezik a bőrrel. Allergiát, a ragasztó szárazás közben keletkező gőze tud okozni. Ha érzékeny szemű vagy, minden esetben jelezd ezt a szempilla stylist-od felé. A szempilla stylistoknak pedig azt javasoljuk, hogy minden esetben tartsanak az érzékeny szemű vendégeknek számára kifejlesztett ragasztót. Ebben az esetben a Long Lashes Sensitive Ragasztó tökéletes választás.

Hány méretet alkalmazzak egy szemen?
Egy szemen minimum 3 féle szempilla hosszt ajánlott alkalmazni a természetes hatás érdekében,de lehet 4 vagy akár 5 vagy több féle mérettel is dolgozni, a szemformától függően.

Mennyire tartósak a Long Lashes ragasztók?
A Long Lashes ragasztók 6-8 hét tartósságot biztosítanak, amennyiben szakszerűen használják és tárolják őket.

Menniy ideig érdemes gyakorolnom az alap tanfolyam elvégzése után?
Amikor az applikáció 1,5 - 2 órát vesz már csak igénybe, akkor ajánlott vendégeket fogadni. Általában 8-10 Klasszik szett elkészítése után, el lehet érni ezt a sebességet.

Mikor érdemes továbbképezni magamat?
3-6 hónap után érdemes Duplázó tanfolyamot végezni.

Mikor válthatok gyorsabb kötésű ragasztóra?
Akkor, amikor már 1,5 óra alatt kész van egy Klasszik szett.

Melyik szemalátétet használjam?
A hatóanyagtartalmú alátétek (Kollagén, Q10) egyéni érzékenységet válthatnak ki, míg a hatóanyag nélküli alátétek (Hydrogel, Microfoam habtapasz, Szilikon szemalátét) nem válthatnak ki allergiát.

Logo