0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

ÚJ! PRO SILK COLLECTION SZEMPILLÁK

  • 2023. január 24.

Megérkeztek a 20 soros mélyfekete Pro Silk Collection selyem szempillák, melyek prémium minőségű ultra puha szálakból készülnek. Selymes tapintásának és egyedi, félfényes bevonatának köszönhetően természetes véghatást érhetünk el vele.

ÚJ! PRO SILK COLLECTION SZEMPILLÁK

A Pro Silk collection szempillák tapintása minden eddiginél puhább és selymesebb ezáltal nagyon kényelmes viseletet biztosít a vendégnek. Az ulta puha, prémium minőségű PBT szálak egyedi kérésünk alapján félfényes bevonatot kaptak melyek a természetes szempillákhoz leginkább hasonlítható megjelenést kölcsönöznek. A Pro Silk collection pillák könnyített, barna színű, alumínium bevonatos ragasztócsíkra kerültek ezáltal nagyon könnyen fanolhatóak. A Pro Silk Collection szempillák megalkotásakor megálmodtunk egy, a Long Lashes történelmében új, 0,085 diaméter vastagágú íveltséget is, melyek használatával a 2D és Light Volume szettek új dimenzióba lépnek!

A Pro Silk szempillák kiszerelése

A Long Lashes történelmében először alkottunk 20 soros szempilla tálcákat, ami a szempillák használatát minden eddiginél gazdaságosabbá teszi. A kiszerelés tekintetében a megszokott MIX kiszerelések mellett kétméretes MIX tálcákat alkottunk a sokoldalú és még gazdaságosabb felhasználás érdekében.

A MIX tálcák méretezése: 9,10,10,10,11,11,11,11,12,12,12,12,13,13,13,13,14,14,14,15

A kétméretes MIX tálcákban 10-10 sorban helyezkednek el az adott méretek.

A Pro Silk szempillák további tulajdonságai

·         Mélyfekete szín

·         Félfényes felület

·         Könnyített barna színű ragasztócsík – extra könnyű fanolhatóság

·         Alumínium bevonatú szempilla csíkok

·         6 féle vastagság, 7 féle méret, 3 féle íveltség

·         20 soros kiszerelés

·         Elegáns, letisztult, környezetkímélő papírdoboz

·         Latexmentes, Formaldehid-mentes

Barna Pro Silk szempillák

A Pro Silk collection szempillák a basic fekete szín mellett elérhetőek két csodálatos barna színben is. Az étcsoki barna Pro Silk szempilla egy gyönyörű, sötétbarna árnyalat, amelyet azoknak a vendégeknek ajánljunk, akik a lehető legtermészetesebb végeredményt szeretnék elérni. Az étcsoki színű Pro Silk szempilla színmélysége nem tolakodó, ugyanakkor egy igazán különleges hangsúlyt kölcsönöz a szemeknek. A karamell barna árnyalat tökéletes választás szőke vagy természetes vörös hajú vendégek számára illetve kreatív munkákhoz is igen sokoldalúan felhasználható. Neked melyik lesz a kedvenced?

Logo