0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

ÚJ Long Lashes workshopok!

  • 2021. augusztus 31.

Légy a műszempilla építés mestere! Frissítsd és tökéletesítsd tudásod a Long Lashes új workshopjain, és ismerd meg a Long Lashes termékek innovatív és színes világát. 5 féle workshopot alkottunk meg, olyan szempilla stylistok számára, akik szeretnének folyamatosan fejlődni és szeretnének a legjobbá válni szakmájukban.

ÚJ Long Lashes workshopok!

Lépj be a Long Lashes világába – termékbemutató workshop 

A szálankénti szempillaépítés elképesztően divatos lett az elmúlt pár évben, ezért biztos megélhetést biztosít a szakmájukat igényesen művelő szempillaépítő szakemberek számára. Ez a tanfolyam abban segít, hogy a piacon lévő, szempillaépítéshez kínált termékáradat útvesztőjében segítsen boldogulni. Nálunk megtanulhatod a helyes termék használatot, kipróbálhatod a különböző szempilla ragasztókat, a különböző műszempilla-fajtákat és egyéb Long Lashes termékeket, emellett gyakorlati trükkök és fortélyok segítségével frissítheted és bővítheted a szálankénti szempillaépítéssel kapcsolatos tudásod. 

Bővebb részleteket itt találsz. 

Long Lashes fanoló workshop – Ismétlés a tudás anyja!

Nem megy a fanolás? Ha kijöttél a gyakorlatból a volume szettek tekintetében itt az idő, hogy felfrissítsd a tudásod! Tanuld meg a helyes fanolás technikáját és alkoss lélegzetelállító volume szempilla szetteket! Emelkedj ki a többi szempilla stylist közül technikai tudásoddal!

4 órás workshopunk keretein belül elsajátíthatod a helyes fanolás művészetét, amelyet ezután élő modellen is alkalmazhatsz.

Részletekért kattints. 

Long Lashes Kardashian szempilla workshop 

„A jóból sosem elég”. Ha Te is szeretnél fejlődni, és a volume technikák már a kisujjadban vannak, akkor ezt a workshopot Neked találták ki! 4 órás workshopunk keretein belül elsajátíthatod a Karhashian-styling minden csínját és piacképes tudást zsebelhetsz be. 

A Kardashian szempilla stylinggal készült szettek nem csak ultra trendik hanem az építés közben igazán kreatív lehetsz, amellyel feldobhatod a szürke hétköznapokat! 

Tovább a tanfolyamhoz. 

Long Lashes külső-belső szemzug kidolgozása workshop

Szerencsére nem egyforma vendégek jönnek hozzánk, így a szempilla-építő szakemberek munkája változatos. Gyere el és tudd meg, hogyan dolgozhatod ki a leggyorsabban és legprecízebben a szempilla építés egyik legnehezebb műveletét, a külső és belső szemzugok kiépítését. 4 órás workshopunk keretein belül elsajátíthatod azokat a technikákat, amelyekkel 100%-os telítettséget érhetsz el a külső és belső szemzugokban is. 

Tovább a tanfolyamhoz. 

Long Lashes szintezés mesterfokon workshop 

A megfelelően alkalmazott szintezett technika segítségével egységes frame vonalat alkothatsz és magasabb szintre emelheted a munkád. Gyere el és tanuld meg a helyes szintezés minden mozzanatát, melyet utána könnyen beépíthetsz a mindennapi munkádba. 

4 órás workshopunk keretein belül elsajátíthatod a szintezés rejtelmeit és megszerezheted azt a tudást melyre régóta vártál. Alkoss egyenletes, precíz képet munkádról és építsd be mindennapi munkádba a helyes szintezés technikáját.

Bővebb információért kattints. 

Tekints meg az összes Long Lashes workshopot:

Logo