0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Tudd meg miért választotta Kiss Daniella a Long Lashes termékeit!

  • 2022. február 25.

Kiss Daniella céltudatosan építi modellkarrierjét és saját ruhamárkájával kapcsolatos illetve média megjelenések alkalmával is mindig a maximumot kell kihoznia magából. Tudd meg, hogyan használja ki a műszempilla viselés előnyeit mindennapjai során Magyarország egyik legszebb nője.

Tudd meg miért választotta Kiss Daniella a Long Lashes termékeit!

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a szempillás múltadból adódóan jól ismered a Long Lashes termékeket. Mikor találkoztál velük először?

Igen, 6 évig szempilla stylistként dolgoztam. A kezdetektől kizárólag Long Lashes termékeket használtam. Nagyon szerettem én is és a vendégeim is, mert mindig a legújabb trendek szerint jelentek meg a termékek, könnyű volt velük a munka, és látványos, tartós eredményt értem el velük.

 

Mit gondolsz, minek köszönheti a műszempilla viselés a népszerűségét?

A műszempilla viselés nagyban megkönnyíti a nők hétköznapjait. A mindennapi készülődés sokkal rövidebb ideig tart általa, kevesebb sminket kell viselni, hiszen a műszempilla feldobja az egész arcot.

 

A Te életedben ez hogyan jelenik meg?

Rengeteg fotózásom, média megjelenésem van, ahol tökéletesen kell kinéznem. Ezek mellett ott vannak az üzleti megbeszélések, a saját márkámmal kapcsolatos teendők. Szóval mindig a maximumot kell, hogy nyújtsam, ami a külsőmet illeti és ehhez nagy segítség a műszempilla viselés.

 

Hogyan segít ebben a Long Lashes?

A Long Lashes termékek elképesztőek. Ott van például a Superbonder, ami egy csoda termék. Pillaépítés után az edzés, hajmosás vagy úszás sem lehetetlen. Kár, hogy nem voltak ilyen innovatív termékek akkor, amikor én szempilláztam. J

 

A Superbonderen kívül vannak még kedvenc Long Lashes termékeid?

Igen! A szempillám a Master Collection ragasztóval készül, ami nem csíp, nem irritál pedig érzékeny a szemem. Mindemellett nagyon tartós és kényelmes viseletet biztosítanak számomra az Extreme Volume Selyem és Luxury Mink szempillák is. Imádom a különleges M és L íveltségeket, ami a Long Lashes kínálatában szintén megtalálható. Ezen kívül a megfelelő utóápolás is nagyon fontos számomra, amihez a Long Lashes szempilla tisztító habot használom.

 

Mint tudjuk a dús, drámai szempilla szetteket kedveled. A Long Lashes-al ez is lehetséges?

Hát persze! Szeretem, ha mindig dús, maximálisan telített a szempilla szettem. Ennek érdekében 2-3 hetente járok szempillatöltésre. Általában 4-5-6D-s szempilla szettet viselek, ami egyáltalán nem okoz problémát, hiszen a Long Lashes pillák viselése extra kényelmes, a természetes pilla állományom pedig teljesen egészséges.

 

Mit üzennél a szempilla stylistoknak a Long Lashes termékekkel kapcsolatban?

Szerintem a Long Lashes tökéletes választás minden szempilla stylist számára. Nem hiszem, hogy van még egy olyan márka, ami idén 10. éve van jelen a piacon és folyamatosan képes a megújulásra. Amellett, hogy az új design elképesztően gyönyörű lett fontosnak tartom, hogy a Long Lashes termékek széles körben elérhetőek, méghozzá megfizethető áron. Hatalmas választék, profi minőség, folyamatosan megújuló termékkínálat és profi oktatás. Szívből ajánlom J

 

Logo