0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Tanuld meg a szempilla építés alapjait a Long Lashes-el!

  • 2021. január 20.

Ismerkedj meg a szempillaépítés technikájával! Sajátítsd el az elméleti és gyakorlati tudást a Long Lashes gyakorlat központú tanfolyamán és vezesd be szalonodba napjaink legnépszerűbb kozmetikai szolgáltatását!

Tanuld meg a szempilla építés alapjait a Long Lashes-el!

Amennyiben a tanfolyamra úgy jelentkezel, hogy MAXI csomagot vásárolsz, úgy a képzésen való részvétel INGYENES!


6 órás műszempilla építő tanfolyamunk első 1,5 órájában megismerkedhetsz a szempilla hosszabbítás elméleti hátterével, majd a gyakorlati oktatás keretein belül élő modellen sajátíthatod el a klasszikus nevén ismert 3D szempillahosszabbítás alapjait.

A bemutató után az oktató segítségével teheted meg az első gyakorlati lépéseket műszempillaépítő tanfolyamunkon, így a nap végére már minden tudásnak a birtokában leszel, ami ahhoz szükséges, hogy elindulj a szempilla designerek útján.


Profi tudás, profi anyagok:

Újonnan szerzett ismereteid mellé szerezz be minden professzionális anyagot, melyet a Long Lashes trainerek válogattak össze Neked!


Maxi kezdőcsomagunkban mindent megtalálsz, ami a profi szempilla hosszabbításhoz szükséges, aminek megvásárlásával ingyenesen vehetsz részt az Alveola Beauty Akadémia műszempilla építő alaptanfolyamán.

Vásárlás után felvesszük Veled a kapcsolatot, tanfolyami időpont egyeztetés céljából!

Tanfolyamaink országszerte elérhetőek!
További műszempilla építő tanfolyamok > >

Logo