0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Találd meg a kedvenc szempillaépítő csipeszeidet!

Manapság számtalan szempillaépítő csipesz közül válogathatunk. Egyenes, ferde, hajlított, volume, duck… ugye így nem nehéz összezavarodni? Most megosztjuk veletek, hogyan érdemes csipeszt választani, melyik művelethez melyik csipesz való és, hogy hogyan alkalmazzátok kedvenc csipeszeiteket úgy, hogy hosszú távon tudjatok velük dolgozni. 

Találd meg a kedvenc szempillaépítő csipeszeidet!

Fontos, hogy akkor tudsz megfelelően csipesz választani, ha kipróbálod. Ellenőrizd, hogy kényelmes-e a fogása, hiszen ahányan vagyunk, annyi féle csipesz lesz kényelmes. Akinek gyengébb a keze, annak érdemes hosszú távon könnyített csipesszel dolgoznia az esetleges ízületi problémák elkerülése végett. Az erősebb kezű szakemberek pedig nagyvalószínűséggel a hosszabb, vastagabb kialakítású csipeszekkel fognak tudni kényelmesen dolgozni. 

A csipeszválasztás nagyban meghatározza a munkád minőségét, hiszen megfelelő csipeszek nélkül nem fogod tudni kivitelezni az olyan kulcsfontosságú mozdulatokat, mint az izolálás vagy a fanolás. Az izolálás során kiválasztjuk és elszeparáljuk azt a természetesen szempilla szálat, amelyre építeni szeretnénk. Fontos, hogy ez a lépés minden esetben pontos és precíz legyen. Az illesztést befolyásoló más természetes szempilla szálak nem lóghatnak be a kiizolált területre. Ha ez mégis előfordul, az összetapadásokhoz és a természetes szempilla állomány roncsolódásához vezet, arról nem is beszélve, hogy esztétikailag sem lesz szép látvány. Az összetapadások egyeletlen frame vonalhoz és rendezetlen összképhez vezetnek. Ezen problémák elkerülése végett, használj megfelelő csipeszt és izolálj mindig pontosan! A hajlított vagy ferde szempilla csipeszek a legmegfelelőbbek az izoláláshoz. 

Mutatjuk a mi kedvenceinket izoláláshoz:

Ha szálanként építed a duplázott szetteket vagy az 1D technikát részesíted előnyben, akkor a megfelelő eszközhasználattal időt és energiás spórolhatsz meg. Precízen, szálanként felvéve a szempillákat a ragasztócsíkról kell dolgoznod. Ennél a folyamatnál fontos, hogy megfelelő részen fogd meg a szempilla szálat, hogy utána már könnyen menjen az illesztés. Ne szorítsd túl erősen a szálat, hiszen az megtörhet és törekedj arra, hogy valóban csak 1 szálat emelj fel a ragasztócsíkról. A szálankénti szempillaépítéshez mi a rövidebb, precíziós fejjel rendelkező szempilla csipeszeket ajánljuk.

A mi kedvenceink a szálankénti szempillaépítéshez:

A volume technika szerelmese vagy? Ha egyszerre több ultra vékony szálat veszel fel a szempilla csíkról, majd szétnyitod azokat, akkor ehhez a művelethez precíz, tökéletesen záródó csipeszre lesz szükséged. Az összefogott szempilla szálak megerőltetés, túlzott szorítás nélkül és egyben maradnak így adottak a tökéletes feltételek a ragasztóba mártáshoz és az illesztéshez. Ehhez a művelethez speciális, kifejezetten volume technikához kialakított csipeszeket ajánlunk.

A mi kedvenceink volume technikához:

Csúcskategóriás szempillaépítő csipeszek

A gyémánt keménysége segítségével olyan szempillaépítő csipeszek születtek, amelyekben a szempilla szálak nem csúsznak szét, egyben maradnak. A nano gyémántporral bevont fejrésznek köszönhetően a szempillaszálak nem csúsznak szét, így időt spórolhatsz meg a fanoláskor. Könnyített súllyal rendelkeznek, így nem terhelik meg a kéz ízületeit. Rozsdamentes acélból géppel és kézzel készülnek a legtökéletesebb forma kialakításának érdekében. Válassz Te is csúcsminőségű szempillaépítő csipeszeket a munkádhoz, ne feledd, a minőségi munkához minőségi eszközökre van szükség!

A Long Lashes prémium minőségű, folyamatosan megújuló csipeszkínálatában minden szakember megtalálja a számára megfelelőt. Professzionális szempilla tanfolyamainkon lehetőséged nyílik kipróbálni minden csipeszünket, így kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet. Kipróbálási lehetőséget biztosítunk még budapesti nagykereskedelmi üzletünkben vagy viszonteladó partnereinknél! 

Logo