0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Szerezd be a Long Lashes pillatartó palettát!

A szempilla szett megtervezése folyamán eldöntjük, hogy milyen vastagságú és hosszúságú szempillákat applikáljunk vendégünknek. A pontos, tiszta, precíz munka érdekében készítsd ki a használni kívánt szempillákat a Long Lashes akril fedeles pillatartó palettára, amelyet személyre szabottan tudsz alkalmazni.

Szerezd be a Long Lashes pillatartó palettát!

Mit jelent ez?

A Long Lashes akril fedeles pillatartó palettája nem rendelkezik számozással, így teljesen rád van bízva, milyen méretű pillákat szeretnél felragasztani rá. Alkoholos filccel megszámozhatod a sorokat, a tollmaradványokat pedig könnyen eltávolíthatod alkohol, aceton segítségével.

Több mint egy pillatartó paletta!

Amellett, hogy a Long Lashes akril pillatartó paletta a szempillacsíkok kikészítésére tökéletesen alkalmazható nem csak munka közben hasznos, hanem a pillák tárolására is alkalmas. Fedelének köszönhetően praktikus módon tárolhatod a használni kívánt méreteket.

Használat után nem kell visszahelyezned a pillasorokat a tálcájukba, hiszen ez a dobozka teljesen lezárja, nem nyomja össze, védi a portól a pillasorokat. A következő alkalommal pedig nagyban meggyorsítja az előkészülést a munkához, hiszen a kedvenc méreteit használatra készen várnak Rád.

A palettán 9 sor áll a rendelkezésedre, amelyek között 1cm távolság található. A paletta teljes mérete: 12,5x7,5x2,3cm.

Logo