0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

SZEMPILLA TERVEZÉS FELSŐFOKON - CICÁS SZEMEK

  • 2020. július 29.

A szempillaépítés megkezdése előtt diagnosztizálnunk kell vendégünk szempilla állományát. Kiválasztjuk a megfelelő hosszúságú, íveltségű szempillákat és megtervezzük a szemhez leginkább illő formát. A következőkben az egyik legkedveltebb, cicás szemforma helyes megtervezését vesszük górcső alá.

SZEMPILLA TERVEZÉS FELSŐFOKON - CICÁS SZEMEK

A cicásra tervezett szempillák a legtöbb szemformához passzolnak.
Nem ajánljuk azonban a távol ülő, rejtett szemű vagy a nagyon kis szemű vendégeknek. A cicás szempillák optikailag távolítják és megnyújtják a szemeket.


Mi kell a tökéletes stylinghoz?


Fontos megemlíteni, hogy egy igazán szép stlylingot minimum 4-5 méretből célszerű megalkotni, hogy tökéletes átmenetet képezzük a nagyobb méretbeli különbségek között. A stylingtól eltekintve is célszerű követni vendégünk természetes szempillasorának vonalát. Általában a belső és külső szemzugokban rövidebb szempillák nőnek ezért az esztétikus végeredmény érdekében minden stylingnál kövessük ezt a természetes növekedési szabályt. Mindezek tudatában a mi álom cicás stylingunk a következőképp alakul, belülről kifelé haladva: 8-9-11-13-11-9mm.


Természetesen nem csak a számozás a fontos, hanem az applikált pillák dőlésszöge illetve a fenti méretek megfelelő elosztása a szemen.

Igyekezzük a belső szemzugba applikált pillákat az orr felé, a külső szemzugba applikált pillákat a fül felé dönteni. A cicás hatás elérése érdekében a szempillavonal felétől már használjuk a szett leghosszabb méretét egészen a külső szemzugig, ahol finoman, 2 lépésben zárjuk le a szettet. Így a külső szemzugba applikált pillák tartósabbak lesznek, hiszen a pillák természetes rövidülését követve nem kockáztatjuk meg a kisebb tapadási felületet, a cicás hatás viszont érvényesül.

Logo