0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Precíziós LED lámpák a tökéletes megvilágításhoz

Igazi különlegeségeket vásárolhattok meg mostantól webáruházunkban. A Galmcor professzionális szempillaépítőknek, sminkeseknek és sminktetoválóknak készült lámpái ugyanis mától nálunk is elérhetőek.

Precíziós LED lámpák a tökéletes megvilágításhoz

A szépségipar területén belül is vannak olyan munkafolyamatok, melyekhez tökéletes a napfényhez hasonló megvilágítás szükségeltetik. A természetes fény ugyanis színhőmérsékletével színhű, erejével pedig kontrasztos megvilágítást biztosít, mely olyan területeken, mint a pillaépítés, vagy a smink szinte nélkülözhetetlen. A szálankénti szempillahosszabbításnál a megfelelő árnyékmentes megvilágítás a pillaszálak gyors rögzítését ezáltal gyors munkát biztosít. A sminkben a színhű megvilágítás pedig az egymással harmonizáló árnyalatok tökéletes leképzését teszik lehetővé.

A kínálatunkban újonnan megjelenő Glamcor lámpáival a precíziós munkaterület megvilágítás új értelmet nyer. A vibrálásmentes LED technológiával megalkotott lámpákkal ugyanis megfelelő fényerősséggel és a napfényhez hasonló 5600 Kelvines színhűmérséklettel végezhető bármelyik pontos megvilágítást igénylő munkafolyamat. Míg a Mono Light egy tökéletes belépőárú lámpa és mindent tud, amit a nagy testvére, addig Classic Elit 2 dupla fényforrással szerelt árnyékmentes megvilágítást biztosít.

Az új lámpákat webáruházunkban is megvásárolhatjátok:

Logo