0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

MEGÉRKEZETT A LONG LASHES SUPERBONDER!

A szempillaépítés utáni 24-48 óra kritikus a tartósság szempontjából. Vendéged részéről nagyfokú elővigyázatosságot igényel, hogy ne érje nedvesség az elkészült pillasort. Ilyenkor kerülni kell a szauna/szolárium használatot, túlzott izzadással járó tevékenységeket illetve arcmosás is csak nedves kendővel ajánlott.

MEGÉRKEZETT A LONG LASHES SUPERBONDER!

A Long Lashes Superbonder azonnal megköti a ragasztót így Vendégednek többé nem kell betartania a 24-48 órás szabályt, miszerint ebben az időszakban nem érheti nedvesség a pilláját. Mivel a ragasztó azonnal megköt így teljesen megszüntethetjük a kipárolgást, ezáltal elkerülhetjük a szem irritációt illetve az allergiás reakciók esélye is jelentősen csökken. Ez a formula rugalmasságot biztosít a ragasztó kötési pontjain, így szettjeid tartóssága is megnövekszik. Az üveg tartalma kb 150-200 vendégre elegendő! Felbontás után 6 hónapig megőrzi a minőségét!

Miért válaszd tehát a Long Lashes Superbondert?

  • Maximalizálja szettjeid tartósságát
  • Csökkenti a kipárolgást
  • Csökken az allergiás reakciók esélye
  • Megnöveli a szolgáltatásod értékét
  • Soha többé 24-48 órás szabály

Használat: Ha elkészült a szempilla szetted várj 2-3 percet majd vidd fel a Long Lashes Superbondert micro kefével vékonyan a ragasztó kötési pontjaira. 2-3 perc száradási idő elteltével Vendéged akár úszni is mehet.

Logo