0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Maximalizáld a szempilla szettjeid tartósságát!

Veled is előfordult már, hogy vendéged nagyon hiányos szempillával érkezett egy 2-3 hetes töltésre? Elég bosszantó tud lenni, amikor ilyenkor gyakorlatilag új szettet kell építened, hosszú távon pedig elégedetlen vendégekhez vezethet, ha nem orvosolod ezt a problémát.

Maximalizáld a szempilla szettjeid tartósságát!

Először is fontos tisztázni, hogy a szempillák az egyéni adottságok alapján folyamatosan cserélődnek. Míg elhullik egy pillaszál, átmegy a szőr növekedési fázisain és a helyére egy új pillaszál fog nőni. Hetente átlagosan 21 pillaszál hullik ki, így teljesen normális, ha egy 2-3 hetes töltésre kb 50%-os telítettséggel érkezik a vendég, hiszen egy szempillasor átlagosan 90-120 szempillaszálból áll. Természetesen a vendégek adottságai eltérőek, és olyan tényezők is befolyásolhatják a pillák cserélődési mechanizmusát, mint a testsúlyvesztés, változókor stb. 

A következőkben olyan tippeket olvashatsz, amelyekkel maximalizálhatod az épített pillaszálak tapadását, így csak a természetes pillahullásnak esik áldozatul vendéged pillasora.

1.tipp

Készítsd elő alaposan vendégeid szempilláit az applikálás megkezdése előtt! Távolítsd el a sminket, szennyeződéseket és zsiradékokat. Ne feledd, a szempillák sosem lehetnek eléggé tiszták! Ha vendéged sminkmaradványokkal a szemén érkezik, 100%osan el kell távolítanod azt, a kívánt eredmény elérése érdekében.

2. tipp

Samponozás után használj előkészítő folyadékot! A primer előkészíti a szempillákat a tapadásra így ezt a lépést sem érdemes kihagynod applikálás előtt.

3. tipp

Izolálj helyesen! A szempillák illesztése csak abban az esetben lesz tartós, ha nem keletkeznek összetapadások. Csakis 1 természetes pillaszálra applikálj, amihez első sorban egy megfelelő izoláló csipeszre lesz szükséged. Nincs szabály arra, hogy melyik csipesz a legjobb választás ezt Neked kell kitapasztalnod. A mi kedvenceink erre a célra:

4. tipp

Válassz megfelelő sebességű ragasztót! Ha túl lassú ragasztót választasz, akkor összetapadásokat fogsz észlelni. Ha túl gyors a ragasztód, akkor bizony nem lesz tartós a végeredmény, hiszen még mielőtt illesztenél, megköt a ragasztód. A ragasztó választás nem csak a sebességedtől függ, hanem például az applikálási technikától, az izolálási technikától vagy a helység páratartalmától. Például ha gyors ragasztót használsz érdemes mindenekelőtt kiizolálni a szempillát, amelyre illeszteni szeretnél és csak azután fanolni, majd illeszteni. 

5. tipp

Használd a Long Lashes Superbondert minden elkészült pillasornál! A Superbonder azonnal megköti a ragasztót, rugalmasságot biztosít a kötési pontokon így semmilyen környezeti hatás nem befolyásolja az elkészült pillákat. Vendéged akár úszni is mehet rögtön pillaépítés után.

Logo