0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Long Lashes – A megbízható műszempilla webáruház

  • 2022. április 12.

Büszkén mondhatjuk el magunkról, hogy immáron 10. éve forgalmazunk csúcsminőségű szempilla építéssel kapcsolatos anyagokat és eszközöket. A piac meghatározó szereplőjeként, fontos számunkra, hogy továbbra is megbízható, kizárólag az EU jogszabályainak megfelelő termékeket forgalmazzunk a szempilla stylistok számára. Az utóbbi időben egyre több kisebb márka jelent meg a piacon ezért egyre nehezebb a tájékozódás és a megfelelő termékek kiválasztása. A Long Lashes termékek használata 10 éve garancia a minőségre és a tartós, biztonságos szempilla építésre.

Long Lashes – A megbízható műszempilla webáruház

Long Lashes – A biztonságos szempilla építés szakértője

Mivel érzékeny területen, a szemen dolgozunk ezért kiemelten fontos számunkra, hogy csakis kizárólag az EU jogszabályainak megfelelő, biztonságos termékeket forgalmazzunk. Az évek során egyre nagyobb jelentőséget tulajdonítunk az érzékeny szemek védelmére és az allergiás reakciók csökkentésére. A vendég védelme mellett a szempilla stylistok egészségét is figyelembe vesszük és kínálatunkban számos olyan termék megtalálható, amelyek védeni hivatottak a stylistokat például a ragasztógőztől.

Minden szempilla stylistot arra buzdítunk, hogy csakis kizárólag megbízható forrásból, megbízható márkától vásároljon szempilla építéssel kapcsolatos termékeket!

A legjobb műszempilla ragasztó

Mivel különböző sebességgel, különböző adottságokkal rendelkező helyiségekben, különböző technikákat alkalmazunk így nehéz kijelölni egyetlen műszempilla ragasztót, amely a legjobb és ezáltal bárkinek beválik. A számodra legjobb szempilla ragasztó kiválasztása során azonban léteznek elengedhetetlen kritériumok, melyeknek érdemes megfeleltetned a használni kívánt ragasztót.

Önmagad és vendégeid egészsége érdekében vásárolj megbízható, hiteles márkától! Sajnos egyre több kétes eredetű helyről lehet beszerezni szempilla építéssel kapcsolatos anyagokat. Ez veszélyes is lehet, hiszen ezek a beszerzési források nem biztos, hogy rendelkeznek a termékek listázásához elengedhetetlen vizsgálatokkal, dokumentumokkal. A Long lashes termékek, így ragasztóink is vegyész által bevizsgált, biztonsági adatlappal rendelkező, minden EU szabványnak megfelelő mennyiségű és minőségű összetevőt tartalmaznak. Folyamatosan követjük a trendeket ezért a korábbi jól bevált formulák mellett kínálatunkban megtalálhatóak a legmodernebb összetételű szempilla ragasztók is.

A Long Lashes szempilla ragasztók közül biztonsággal válogathatsz!

Mi a helyzet a Long Lashes szempillákkal?

A szempilla hosszabbítás korai szakaszában elérhetőek voltak a piacon a valódi nerc szőrből és hernyóselyemből készült szempilla szálak, azonban egyrészt ezek az anyagok sokkal drágábbak illetve a használatuk morális szempontból is kivetnivalót hagy maga után.

A Long Lashes szempillák 100% prémium minőségű, szintetikus, koreai PBT szálakból készülnek és kizárólag olyan gyárakkal vagyunk kapcsolatban, amelyek állatkísérlet-mentes és vegán termékeket gyártanak.

Szempilláink nem csak prémium minőségű anyagokból, hanem első osztályú gyártási körülmények között készülnek és többlépcsős minőség-ellenőrzés után kerülnek a polcainkra. A szempillák minőségét folyamatosan fejlesztjük és a trendeknek megfelelően kerülnek újabb és újabb színek és íveltségek is a kínálatunkba.

 

A Long Lashes szempillák NEM állati eredetűek, magas minőségű 100% szintetikus szálakból készülnek!

 

 

Elő-és utóápoló folyadékok

 Természetesen a Long Lashes elő-és utóápoló folyadékokra is igaz, hogy kizárólag vegán és állatokon nem tesztelt termékek találhatók meg a kínálatunkban. Formuláinkat folyamatosan megújítjuk, ezért elmondhatjuk, hogy például az előkezelő folyadékainkba egyre kevesebb az alkohol tartalom, míg a szempilla tisztító samponunk formulája teljesen bőrbarát, a szemet nem csípi, mégis hatékonyan tisztít. A Long Lashes szemfesték lemosó folyadék pedig a saját gyárunkban, egyedi receptúra alapján készül.

Használd biztonságos, bőrbarát elő-és utóápoló termékeinket a szempillák előkészítéséhez!

Szemalátétek – a szemkörnyék védelmére

Az érzékeny szemkörnyék védelmére is van megoldásunk! Lélegző ragasztószalagjaink önmagukban is használhatóak illetve a szemhéj ragasztási technikák kivitelezését is megkönnyítik.

Habtapaszaink között megtalálható a jól bevált 3M microfoam habtapasz illetve a saját igényeink szerint legyártott, Long Lashes Slim microfoam habtapasz, mely vékonyabb, szélesebb így gazdaságosabb felhasználást biztosít. A microfoam habtapasz az egyik legjobb választásnak bizonyul az érzékeny szemkörnyéken, hiszen orvosi felhasználásból került a szempilla építő termékek közé.

Válogass hipoallergén habtapaszaink és ragasztószalagjaink közül:

Válogass prémium rozsdamentes acélból készül szempilla csipeszeink közül:

Válogass széles eszköz és segédanyag kínálatunkból

 

Köszönjük 10 éve töretlen bizalmatokat a termékeinkben!

Logo