0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Lépj be a Long Lashes Wonder Brow világába!

  • 2022. október 11.

Lépj be a Wonder Brow henna szemöldökfestékek világába és kápráztasd el vendégeidet 8 egyedi árnyalattal, melyekkel új szintre emelheted a szemöldökfestés szolgáltatást!

Lépj be a Long Lashes Wonder Brow világába!

A 100%-ban természetes indiai hennakivonatot tartalmazó festékek használatával finom, púderes, sminkelt hatású szemöldököket varázsolhatsz. A színek kombinálhatóak egymással így maximálisan személyre szabott, gyönyörűen pigmentált szőke, barna és vörös árnyalatokat érhetsz el!

Felhasználása rendkívül gazdaságos, hiszen egy üveg kb. 40 vendégre elegendő anyagot tartalmaz! Ammónia és ólommentes, 100%-ban vegán és állatkísérlet-mentes formula, mellyel bőrön akár 2 hetes, a szemöldökszálakon 6 hetes tartósság érhető el!

Saját fejlesztésű és gyártású Wonder Brow aktivátor folyadékunk segítségével tökéletes állagúra keverheted festékedet és hosszan tartó, ragyogó eredményt érhetsz el. Professzionális elő-és utóápoló termékeink segítségével pedig megfelelően készítheted elő a szemöldököket a festésre illetve megfelelő hangsúlyt fektethetsz a hidratálásra, táplálásra és a szemöldökök dúsítására is!

Szeretnéd elsajátítani a tartós henna szemöldök festés rejtelmeit? Tanfolyamunkon a hennafestési technikák mellett bevezetünk a legújabb szemöldökformázási trendekbe is, így igazi szemöldök stylistként fogsz távozni tőlünk!

Tovább a tanfolyam jelentkezéshez >

Logo