0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Ismerd meg az ÚJ Long Lashes Ruby Expert ragasztót!

  • 2020. október 08.

Egy pillanat alatt a kedvenceddé fog válni ez a ragasztó! Hihetetlen tulajdonságai lehetővé teszik a gyors, pontos és precíz munkavégzést. Minden eddiginél ellenállóbb, alacsony viszkozitású formula, csökkentett irritációs faktorokkal, amely rubin színben pompázik! Jól hangzik, igaz?

Ismerd meg az ÚJ Long Lashes Ruby Expert ragasztót!

Miért rubin színű?

Kevésbé elterjedt tény, hogy allergiás reakciót nem csak a majdnem minden műszempilla ragasztóban megtalálható cianoakrilát válthat ki. A fekete pigment, ami a legtöbb elterjedt műszempilla ragasztóban megtalálható szintén erős allergénnek számít.

A Long Lashes Ruby Expert ragasztó nem tartalmaz fekete pigmentet. Alacsony kipárolgású, híg, áttetsző formulájába minimális mennyiségű kevésbé allergén vörös pigment került, amellyel lényegesen csökkentettük a ragasztó irritációs faktorait.

Kinek ajánlott?

Az ÚJ Long Lashes Ruby Expert ragasztó gyakorlott szempilla stylistoknak ajánlott, hiszen kötési ideje 0,5-1mp. Gyorsan, és tisztán lehet vele dolgozni.

Milyen technikához ajánlott?

Bármely technikához ajánlott a használata de előnyeit leginkább a 2D illetve volume szettek elkészítésénél használhatod ki. Híg formulája lehetővé teszi, hogy ne kerüljön felesleges mennyiségű ragasztó a szempilla fanodra.

Tárolási, és használati tippek:

  • Felbontás nélkül, hűvös, száraz, fénytől védett helyen a csomagoláson jelzett időpontig megőrzi a minőségét
  • Felbontás után 1 hónapig felhasználandó, de a Long Lashes Vákuumos ragasztótartójában akár ennél tovább is megőrzi minőségét
  • Cseppentés előtt, alaposan, legalább 30mp-ig felrázandó
  • Használatához szobahőmérséklet körüli 24-26C fok és 40-60%-os a legideálisabb a helységedben

 

Logo