0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Csúcsminőségű Long Lashes szempillaépítő csipeszek!

  • 2020. november 30.

Találd meg a számodra megfelelő szempillaépítő csipeszt és őrizd meg hosszan a minőségét!
Manapság számtalan szempillaépítő csipesz közül válogathatunk. Egyenes, ferde, hajlított, volume, duck… ugye így nem nehéz összezavarodni? Most megosztjuk veletek, hogyan érdemes csipeszt választani és hogyan alkalmazzátok kedvenc csipeszeiteket úgy, hogy hosszú távon tudjatok velük dolgozni.

Csúcsminőségű Long Lashes szempillaépítő csipeszek!

Fontos, hogy akkor tudsz megfelelően csipesz választani, ha kipróbálod. Ellenőrizd, hogy kényelmes-e a fogása, hiszen ahányan vagyunk, annyi féle csipesz lesz kényelmes. Akinek gyengébb a keze, annak érdemes hosszú távon könnyített csipesszel dolgoznia az esetleges ízületi problémák elkerülése végett. Az erősebb kezű szakemberek pedig nagy valószínűséggel a hosszabb, vastagabb kialakítású csipeszekkel fognak tudni kényelmesen dolgozni.

A csipeszválasztás nagyban meghatározza a munkád minőségét, hiszen megfelelő csipeszek nélkül nem fogod tudni kivitelezni az olyan kulcsfontosságú mozdulatokat, mint az izolálás vagy a fanolás. A Long Lashes csúcsminőségű, folyamatosan megújuló csipeszkínálatában minden szakember megtalálja a számára megfelelőt! Válogass Te is kedvedre és próbáld ki csipeszeinket budapesti nagykereskedelmi üzletünkben vagy viszonteladó partnereinknél!

Ha nem vagy biztos benne, hogy melyik művelethez melyik csipesz lenne a legmegfelelőbb szakértőink készséggel állnak rendelkezésedre!

Logo