0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

AJÁNDÉK SUPERBONDER LONG LASHES SZEMPILLA VÁSÁRLÁSOD MELLÉ!

  • 2023. január 24.

Ilyen még nem volt! Mindegy, hogy akciós vagy teljes árú Long Lashes szempillákat vásárolsz, ha szempilla vásárlásod értéke eléri a bruttó 25.000 Ft-ot megajándékozunk egy 11.999 Ft értékű Long Lashes Superbonderrel!

AJÁNDÉK  SUPERBONDER  LONG LASHES SZEMPILLA VÁSÁRLÁSOD MELLÉ!

Használd a Superbondert minden építés után!

Ha igazán profi és tartós munkát szeretnél kiadni a kezed közül, akkor érdemes beszerezned a Long Lashes Superbondert. A Long Lashes Superbonder azonnal megköti a ragasztót így vendégednek többé nem kell betartania a 24-48 órás szabályt, miszerint ebben az időszakban nem érheti nedvesség a pilláját. Mivel a ragasztó azonnal megköt így teljesen megszüntethetjük a kipárolgást, ezáltal elkerülhetjük a szem irritációt illetve az allergiás reakciók esélye is jelentősen csökken. Ez a formula elegyedik a szempilla ragasztóval és kiszorítja a nedvességet a ragasztóból, ezáltal hatékonyan lezárja és szorosabb kötést létrehozva köti meg azt, növelve az épített pillák tartósságát.

 

Nincs más dolgod, mint összeválogatni a kedvenc pilláidat minimum bruttó 25.000FT értékben és a vásárlás véglegesítésekor beírni a megjegyzés rovatba, hogy ’Kérem az ajándék Superbonert’ !

 

*Az ajánlat 2023. január 23 – március 24. között az Alveola budapesti nagykereskedelmi üzletében vagy a weben leadott egyösszegű Long Lashes vásárlásokra vonatkozik. A vásárlás összege bruttó összegben értendő, készpénzre nem váltható be. A promóciót a megadott időszak alatt többször is igénybe veheted, amennyiben vásárlásod értéke Long Lashes tálcás szempillákból eléri a megadott összeget. Az akció viszonteladó partnereink számára is él! Más promócióval (pl kuponkóddal, hűségpont beváltással) nem összevonható! Az ajánlat a készlet erejéig tart! A weben leadott rendelések során megjegyzésbe kérjük feltüntetni az alábbi szöveget: ’Kérem az ajándék Superbondert!’.

 

PRO SILK COLLECTION SZEMPILLÁK

PREMIUM RAPID VOLUME SZEMPILLÁK 

LUXURY MINK VOLUME SZEMPILLÁK 

EXTREME VOLUME SELYEM SZEMPILLÁK 

PREMADE SZEMPILLÁK 

SZÍNES SZEMPILLÁK

Logo