0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Ajándék 5db Q10 szemalátét

  • 2021. július 26.

Ajándék 5db Q10 szemalátét minden 15.000Ft feletti Long Lashes vásárláshoz


Idén nyáron duplán is megéri szempilla szettjeid építéséhez Long Lashes termékeket választani. Budapesti nagykereskedelmi üzletünkben és a Long Lashes webshopon leadott 15000Ft értékű rendeléseidhez ugyanis most 5db Q10-es szemalátétet adunk.

Ajándék 5db Q10 szemalátét

A prémium minőségű pillákból, ragasztókból, kiegészítőkből álló kínálat nem csak a minősége, hanem a rendszeres akciós ajánlatai miatt is okos döntés lehet.
2021. szeptember 12-ig pedig még inkább, hiszen függetlenül attól, hogy valamit lista, vagy akciós áron vásárolsz meg, ha annak értéke eléri a bruttó 15000Ft-ot akkor 5db ajándék Q10 szemalátéttel jutalmazzuk vásárlásodat.


Az akció feltételei:

Az akció 2021.07.19 és 2021.09.12. között az Alveola budapesti nagykereskedelmi üzletében, vagy a www.longlashes.hu webáruházban leadott egyösszegű Long Lashes vásárlásokra vonatkozik. A vásárlás értéke bruttó összegben értendő, készpénzre nem váltható be. A promóciót a megadott időszak alatt többször is igénybe veheted, amennyiben vásárlásod értéke a Long Lashes termékekből eléri a megadott összeget. Az akció más kedvezménnyel is összevonható. A webshopban leadott rendelésedkor kérjük a megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy „kérem az ajándék szemalátétet”. Ellenkező esetben nem tudjuk garantálni az ajándék kiküldését a megrendeléssel együtt.

Logo