0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

A PREMADE/PROMADE pillák a szempillaépítés jövője?

  • 2023. március 07.

Néhány éve még ördögtől való dolognak tűnt. Mi változott? Miért olyan népszerűek most a premade/promade szempillák? Mi a különbség köztük és hogyan kell használni őket? Minden kérdésedre választ adunk, hiszen most elkalauzolunk a premade/promade pillák útvesztőjében. Tarts velünk, ha szeretnél szempilla építő szakemberként hiteles forrásból tájékozódni és megismerkedni a legmodernebb technológiákkal.

A PREMADE/PROMADE pillák a szempillaépítés jövője?

Az előre fanolt szempillák múltja és jelene

A szempillaépítés technikailag és az anyaghasználatot tekintve is óriási fejlődésen ment keresztül az elmúlt évek során. Korábban a premade fanokat vastag szálakból, és sok ragasztó mennyiséggel állították elő. Ezeknek a szempilla fanoknak a használata nagyon egészségtelen volt a természetes szempilla állományra nézve. A vastag szálak összetapadásokhoz vezettek és elnehezítették a természetes pillákat. Alkalmazásuk során a természetes pillák sérülésnek voltak kitéve, letörtek vagy kihullottak.

Ahogy beköszöntött a volume szempillaépítés virágkora és egyre vékonyabb szálú szempillák kerültek a piacra elkezdődött az előre fanolt szempillák technológiai átalakulása. Felgyorsult világunkban óriási igény lett arra, hogy a szempilla stylistok szalonmunkája felgyorsuljon. A több órás volume szettek elkészítése ugyanis nem csak a vendégnek, de hosszú távon a szempilla stylistnak is megterhelő lehet.

A premade/promade fanok tehát ma már sokkal vékonyabb szálakból, legjobb esetben modern hőillesztéses technológiával készülnek, tehát használatuk egyáltalán nem terheli meg a természetes pillasort. Előnyük, a szalonmunka extrém mértékű felgyorsulása.

Preamde fanok régen / Modern Long Lashes Promade Fanok

Mi a különbség a premade / promade szempillák között?

A premade fanok: leginkább géppel készülnek és a fanokat ragasztóval készítik.

A promade fanok: a legmodernebb technológiával, kézzel készülnek és hővel illesztettek.

A promade fanok használata sokkal kíméletesebb a természetes pillák számára. A Long Lashes Promade szempillák nem csak, hogy hőillesztéssel készülnek, hanem az európai divatnak megfelelő zártabb kialakításúak és hosszú szárral rendelkeznek. A zártabb kialakítás segít az egységes frame vonal kialakításában a hosszú szár pedig megkönnyíti az illesztést a természetes pillákhoz és mivel nagyobb felületen tapadnak ezek a fanok a pillához ezért a premade fanokhoz képest megnövelt tartóssággal rendelkeznek.

 Hogyan használjam az előre fanolt szempillákat?

Az előre fanolt szempillák használatában nincs semmilyen csavar. Jó, ha több éves pillás tapasztalattal rendelkezel, mert a megfelelő izolálás, pozícionálás illetve ragasztóhasználat technikája elengedhetetlen a tartós munkához. Volume szempilla tudás azonban nem szükséges a használathoz, mert a több D-s szempilla fanokat nem magadnak kell elkészítened, hanem azok rendelkezésedre állnak a megfelelő vastagságban és a választott íveltségekben.

A használatot tekintve tehát a szokásos módon készítsd elő és tisztítsd meg a természetes szempillákat a szennyeződésektől majd primer használata után el is kezdheted az építést. A Long Lashes Promade szempillákat ’lash to lash’ technikával ajánljuk illeszteni alulról, felülről vagy oldalról, minimális mennyiségű ragasztó használatával.

Előnyök/hátrányok

Összességében elmondható, hogy a promade pillahasználatnak több előnye van, mint hátránya. Nézzük, mik ezek.

•             Felgyorsult szalonmunka

Gyakorlott szempillaépítők számára is több órát vesz igénybe egy volume szett megépítése. Promade fanokkal ez az idő drasztikusan csökkenthető, hiszen a fanolással töltött idő megspórolható. Ezen kívül azon vendégeknek is kedvezhetsz, akik nem szeretnének sokat feküdni vagy felgyorsult tempóban élnek.

•             Stressz csökkentése

Mi imádunk fanolni! Azonban ez sokszor stresszes lehet pl időhiány, siető vendég vagy más tényezők miatt. Promade fanokkal ezen nem kell aggódnod, hiszen minden előre elkészített fan tökéletes és azonnal használható!

•             A hivatásod megőrzése

A több éves szalonmunka bizony okozhat kellemetlen tüneteket, mint pl: allergia kialakulása, nyak-váll és ízületi problémák. Promade fanokkal a felgyorsult szalonmunka miatt rövidebb ideig vagy kitéve a ragasztógőznek és az ülőmunka nehézségeinek.

•             Anyagiak nyomon követése

Bár a promade fanokkal való munka esetén az anyagköltséged megnövekszik, azonban sokkal jobban kiszámítható és kalkulálható velük a munka. A felhasznált szempilla mennyiség db-ra pontosan kiszámítható. Nincsenek elpazarolt szálak, hiszen minden promade fan tökéletes és azonnal használható

Lássuk a matekot!

A promade technológiával készült szempillák gyártási költsége jelenleg magas, ezért a technikai fejlettség a termékek árában is megmutatkozik. De mit jelent ez neked, mint szempillás? A promade pillák használata bár anyagköltség növekedéssel jár, azonban ettől eltekintve a használata jelentős számú előnnyel jár.

 A következő számítás egy új 5D-s szempilla szett, átlagos szempilla állományú vendég esetén: 

Felhasznált termék

Kiszerelés

Bruttó ár

Felhasznált mennyiség

Egy kezelésre eső ktg

Egy kezelésre eső ktg promade pillákkal

Long Lashes 0,05 MINK szempilla

kb. 4000 szál/tálca

5 999Ft

kb 1200 szál

1799 Ft

0Ft

Long Lashes 5D Promade szempilla

600 fan/ tálca

11499Ft

kb 240 szál

0Ft

4599Ft

Long Lashes Luxury Power Black ragasztó

5ml

8999Ft

kb 0,2ml

359 Ft

359 Ft

Long Lashes szempilla tisztító hab

50ml

4999 Ft

0,3ml

30  Ft

30  Ft

Long Lashes zsírtalanító

50ml

4999Ft

0,005ml

25 Ft

25 Ft

Long Lashes mikrokefe

100db

2 499Ft

2db

50 Ft

50 Ft

Long Lashes szem alátét

50 pár

9990 Ft

1 pár

200 Ft

200 Ft

Long Lashes ragasztó szalag 3M

1db

699 Ft

12cm

28 Ft

28 Ft

Long Lashes szempilla kefe

25db

999 Ft

1db

40Ft

40Ft

Összesen:

 

 

 

2531Ft

5331Ft

RÁFORDÍTOTT IDŐ

 

 

 

2,5 óra

1,5 óra

*Az anyagköltségen felül számolnunk kell az egyéb állandó költségeinkkel (rezsi, bérleti díj stb.) és a ráfordított idővel is.

A fenti számítás esetén az alábbiak szerint nézne ki 1 munkanapod csak új szettek esetén, időre, bevételre és haszonra leosztva, ha a szolgáltatásod ára 20.000Ft lenne:

4 vendég*20.000Ft = 80.000Ft, 10 munkaóra alatt à haszon = 69.876Ft

6 vendég*20.000Ft = 120.000Ft, 9 munkaóra alatt à haszon= 88.014Ft

 

A következő számítás egy 5D-s szempilla szett töltés, átlagos szempilla állományú vendég esetén: 

Felhasznált termék

Kiszerelés

Bruttó ár

Felhasznált mennyiség

Egy kezelésre eső ktg

Egy kezelésre eső ktg promade pillákkal

Long Lashes 0,05 MINK szempilla

kb. 4000 szál/tálca

5 999Ft

kb 1000 szál

1499 Ft

0Ft

Long Lashes 5D Promade szempilla

600 fan/ tálca

11499Ft

kb 200 szál

0Ft

3833Ft

Long Lashes Luxury Power Black ragasztó

5ml

8999Ft

kb 0,2ml

359 Ft

359 Ft

Long Lashes szempilla tisztító hab

50ml

4999 Ft

0,3ml

30  Ft

30  Ft

Long Lashes zsírtalanító

50ml

4999Ft

0,005ml

25 Ft

25 Ft

Long Lashes mikrokefe

100db

2 499Ft

2db

50 Ft

50 Ft

Long Lashes szem alátét

50 pár

9990 Ft

1 pár

200 Ft

200 Ft

Long Lashes ragasztó szalag 3M

1db

699 Ft

12cm

28 Ft

28 Ft

Long Lashes szempilla kefe

25db

999 Ft

1db

40Ft

40Ft

Összesen:

 

 

 

2231Ft

4565Ft

RÁFORDÍTOTT IDŐ

 

 

 

2 óra

1 óra

*Az anyagköltségen felül számolnunk kell az egyéb állandó költségeinkkel (rezsi, bérleti díj stb.) és a ráfordított idővel is

A fenti számítás esetén az alábbiak szerint nézne ki 1 munkanapod csak töltések esetén, időre, bevételre és haszonra leosztva, ha a szolgáltatásod ára 16.000Ft lenne:

5 vendég*16.000Ft = 80.000Ft, 10 munkaóra alatt à haszon = 68.845Ft

6 vendég*16.000Ft = 96.000Ft, 6 munkaóra alatt à haszon= 68.610Ft

A fenti esetek természetesen csak támpontnak számítanak, hiszen a munkaórák és a maximálisan vállalt vendégek száma illetve a szolgáltatás ára is eltérő lehet. Nem mehetünk el azonban amellett, hogy a számítás alapján összességében az anyagköltség emelkedése mellett is nagyobb haszonra tehetünk szert promade pillák használatával, hiszen az építési idő lerövidülése több vendég fogadását teszi lehetővé. Összességében tehát megfelelő árazás mellett a promade pillák használata növeli az órabéred és csökkenti a munkaórák számát! Arról nem is beszélve, hogy a gyakori Long Lashes akciók keretein belül még olcsóbban juthatsz kedvenc pilláidhoz, amivel promade pillák használata esetén drasztikusan növelhető a haszon.

Jövőbeli kitekintés

Rohanó világunkba abszolút felmentő seregként érkeztek a prémium minőségű promade szempilla fanok. Úgy látjuk, hogy egyre több gyártó nyit ebbe az irányba és az előrejelzések szerint a promade pillák igazi virágkora még csak most veszi kezdetét. A promade fanokkal a szempillaépítés jövője tárul elénk és a folyamatos, óriási léptékű technológia fejlődéssel karöltve elképzelhető, hogy idővel ezeknek a szempilláknak a gyártási költsége mérséklődni fog.

Mi a Long Lashes-nél a világ legnagyobb és legmegbízhatóbb gyártóival állunk szoros kapcsolatban ezért képesek vagyunk prémium minőséget biztosítani, versenyképes áron. Termékeink, mielőtt a polcokra kerülnek, 20 fős szakmai csapat tesztelésén mennek keresztül, hiszen célunk, hogy a legjobb minőséget biztosítsuk vásárlóink számára. Válaszd a Long Lashes termékeket, ha hiteles és megbízható forrástól szeretnél hozzájutni a legkorszerűbb, prémium minőségű termékekhez!

Logo